Tallina mnt 1, Haapsalu
yhistu@hty.ee
Tallina mnt 1, Haapsalu
Kauplused 10-19 Konsum 9-22

Euronics

Euronics Haapsalu

E-R 10-19

L 10-17

P – suletud

Lisainformatsioon

Euronics on suurim koduelektroonikat pakkuv poekett Eestis ja Euroopas. Meil on uusimad tehnoloogilised lahendused ja suurim kaubavalik Eestis. Lisaks uutele ja innovatiivsetele toodetele pakume oma lojaalsetele klientidele igakuiseid soodustusi, erinevaid järelmaksuvõimalusi, parima hinna garantiid, Euronicsi lisagarantiid ja seadmekindlustust, 30-päevalist vahetusõigust, kaupade kojutoomist ja paigaldamist ning professionaalset tehnilist abi. Kauplustes on esindatud kõik tuntud elektroonikatootjad nagu Samsung, Philips, Sony, Electrolux, Whirlpool ja mitmed teised, aga ka eksklusiivsed brändid nagu Apple, Liebherr, Beurer, ja Stollar. Lisaks suurele valikule kauplustes, pakume klientidele võimalust ringi vaadata ka meie eriti laia valikuga veebipoes www.euronics.ee.

🤔Kuhu sina pöördud, kui pesumasin ei tööta, telekas ei võta pilti ette või tahad kodus köögitehnika välja vahetada?
Haapsalus on juba üle 20 aastat nendele muredele nõu ja jõuga abiks olnud Euronics koduelektroonikapood.
Haapsalu Euronicsi juhataja Piret Soonmann rääkis kaupluse eesmärkidest, väärtustest ja võimalustest, mida nad sulle pakuvad:
🎙️“Euronicsi kauplus on Haapsalus tegutsenud üle 20 aasta.
💙Me väärtustame koostööd, et pakkuda kliendile parimat lahendust.
Me oleme väga kokkuhoidev tiim, meid on Haapsalu Euronicsis 5, kuid teame, et oleme tähtis mutter kogu Euronicsi kauplusekettides.
See tähendab, et nii kaupluse eesliin, kontoris toimetav taustajõud, transpordimehed, kesklaos töötavad logistikud ja robotid kui ka klienditeeninduskeskuse töötajad moodustavad kokku ühtse terviku.
Meile on oluline iga klient, kes meid külastab ja ma ei ütle seda lihtsalt suusoojaks.
Töötame igapäevaselt selle nimel, et ka meie kliendid tunneksid end meil koduselt ja leiaksime lahenduse nende muredele.
💥On mõned asjad, mida paljud ei tea, kuid tahan eraldi välja tuua:
👉Me pakume täislahendust kodutehnika soetamisel koos tarvikute ning toetavate teenustega – kojuvedu, vana toote äravedu ja pakendi äravedu.
👉Ostudele pakume lisagarantii võimalust, mis tasub end kuhjaga ära.
Lisagarantii pikendab kaitset tootmisdefektide eest kuni 4 aastat alates toote ostuhetkest. Lisagarantii ostes ei pea sa muretsema, et kuidas saada suuremad kodumasinad teenindusse või neid sealt hiljem koju tagasi. Et elu masina rikke korral seisma ei jääks ning ebamugavused masinaga tuju ei rikuks, pakume asendustoote võimalust masinatele, mille kasutamine on meil igapäevasteks toimetusteks hädavajalik. Täpsem info lisagarantii tingimustest ja hüvedest on leitav: https://www.euronics.ee/lisagarantii-ja-kahjukaitse
💙See lahendus annab meie klientidele südamerahu, et ükskõik millises olukorras ei jää ta ilma külmkapi või pesumasinata.
👉Kui sa pole kindel, kas su masin on katki või on sellel mingi pisike viga, saab meilt tellida tehniku koju masina seisukorda hindama.
✅Vahel tuleb klient kindla ostusooviga, kuid jutustamise käigus tuleb välja, et tegelikult sobib mõni teine masin talle paremini.
See ei tähenda ilmtingimata kallimat masinat, vastupidi.
Me ei lähtu hinnast. Me tunneme oma masinate tehnilisi näitajaid ja omadusi, mis lubab meil enesekindlalt just kliendi individuaalseid vajadusi arvesse võttes, soovitada õiget kodumasinat, mis tihti on soodsam, kui kliendi algselt valitud masin.
🫶Me oleme olemas ka peale ostu sooritamist – ootame oma klienti alati kauplusesse tagasi, kui tal on tekkinud mure ostetud masinaga.
👉 Kui leiad e-poest masina, mida meie poes kohapeal ei ole, saame selle sulle tellida järgmiseks või ülejärgmiseks päevaks. Nii saad enne ostu sooritamist ise masina üle vaadata ja vajadusel lisaküsimusi esitada. Selleks tule poodi kohale ja meie klienditeenindajad aitavad sind.
Me oleme oma kliendile olemas💙.”
Majajuhendilt leiad Euronicsi numbri alt 2.